Niedermüller Péter fórum és sajtótájékoztató – sajtóvisszhang

2016. szeptember 22-én, csütörtökön Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció alelnöke, DK-s Európai Parlamenti képviselő tartott lakossági fórumot Zalaegerszegen, az Orbán Viktor által kezdeményezett álnépszavazásról.

A fórumon részt vett Arató Gergely, a DK oktatáspolitikusa és Nagy Zoltán, a DK megyei közgyűlési tagja. A rendezvény házigazdája Keresztes Csaba választókerületi elnök volt.

A fórumról a Zalai Hírlap online kiadása az alábbi linken megtalálható cikkben számolt be:
http://zaol.hu/zalaegerszeg/a-nepszavazas-nincs-hatassal-az-eu-ra-1790579

A Zalaegerszegi Televízió híradójának fórumról szóló tudósítását az alábbi videó tartalmazza:

Köszönjük a helyi sajtó képviselőinek tudósítását!

1 thought on “Niedermüller Péter fórum és sajtótájékoztató – sajtóvisszhang

  1. A sajtóvisszhang összegzése alapján valóban elismeréssel tartozunk a Zalai Hírlap,de a Zalaegerszeg,az Egerszeg7 újságok,a Zalaegerszegi Városi Televízió munkatársainak is a korrekt,szinte bátor tudósításaikért.Ezt diktálná a sajtóetika mindig. Niedermüller Péter EP képviselő,DK alelnök nyilatkozatai – így az eredménytelen és érvénytelen álnépszavazás ismeretében – még világosabban és tisztábban mutatják igazunkat.Célunkat elértük,mert ebben az aljas színjátékban megállítottuk Orbán Viktort.De ez csak a kezdet.Készülni kell az elkövetkező parlamenti választásokra úgy,hogy kormányváltó erővé tesszük a most még szétforgácsolt demokratikus ellenzéket,a közös ügyért való őszinte összekapaszkodás szellemében.Ebben a DK-ra nagy feladat vár és komoly felelősség hárul.Szeretném kifejezni elismerésemet Keresztes Csaba DK választókerületi elnöknek és Csapatának a Fidesszel szembeni bátor kiállásáért,a jól szervezett “NE MENJ EL!” kampányért,s azért,mert ezen a nehéz politikai terepen is 50% alá szorítottuk Zalaegerszegen és Zala megyében a gyűlöletszagú-“NEM”-ek arányát.Ez komoly politikai teljesítmény!További sikereket kívánok és minél több önkéntes-támogató DK aktivistát!DK-s elismeréssel és köszönettel:Balogh Miklós,a Demokratikus Koalíció Országos Tanácsának a tagja

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s