Vigh László megszólalt – DK reakció

 

15774_727255987312263_2146861738258089381_n

Nagy Zoltán

A DK reakciója Vigh László sajtótájékoztatójára (zaol.hu):
Nagy Zoltán, a DK megyei önkormányzati képviselője jelezte: “a tegnapi sajtó elől való bujkálás után, a mai napra gyorsan megtalálták a megoldást”. A nyilatkozat szerinte “enyhítő körülmény lehet, de nem teszi semmissé a Fidesz EU-s pénzekkel való visszaélését”.

 

 

 

11130167_1598162720441618_2186884776011076420_o

Keresztes Csaba

Keresztes Csaba, a DK helyi választókerületi elnökének reakciója:
Ezen a válaszon (zaol.hu) nagyon sokat gondolkodhattak tegnap Habony úrék. Lebukás után állítsunk be úgy egy ügyet, mintha az az emberek érdekeit szolgálta volna.
Azok után, hogy a felsőrajki polgármester az Origo szerint azt mondta, hogy “a Vigh család olyan földeket vásárolt meg nyomott áron, amelyek mindig is az övék voltak”, nehezen védhető a helyzet.
Érdekes, hogy a fenti cikkből nem derült ki, hogy az ellenzéki “támadások” és az Origo cikke miatt mondta vissza a vásárlást tegnap. (Tegnap, amikor úgy látszik a parlamenti munkája csak a nyilvánosság elé állásában akadályozta a képviselő urat.)
Senki nem várja el egyetlen politikustól sem, hogy magán vagyonát felajánlja az önkormányzatnak/ államnak (ha mégis ezt teszi, szíve joga). Azt várjuk el a politikusoktól, hogy a rájuk bízott hatalommal NE ÉLJENEK VISSZA, az állami és Európai Uniós forrásokat ne önös érdekeik alapján költsék/osszák el és tiszteljék a köztársaság törvényeit.

 

 

1 thought on “Vigh László megszólalt – DK reakció

  1. Úgy látszik az a trendi a Fityesznél, aki pénzt tud lenyúlni az Eu-tól, azt azzal tüntetik ki, hogy magasabb pozícióba helyezik, hogy miniszteri biztosként, még többet tudjon elcsalni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s