Milliók volt városvezetőknek

12119929_442355075952281_3976671254499059103_oMiközben a polgármester és az előző városvezetés tagjai milliókat vesznek fel a ki nem vett szabadságaik után, a napi 8 órában keményen dolgozó közmunkásoknak be kell érniük havi 50 ezer forinttal. Többet ér a polgármester elmaradt pihenése, mint az állampolgárok mindennapi munkája?

Elég volt a luxus-polgármesterekből! Városunkban az átlag munkások minimálbérét dolgoznak éjjel nappal, miközben a polgármester és az előző városvezetés tagjai még a ki nem vett szabadságok után is milliókkal tömik a zsebüket. Nem vagyunk hajlandóak kórház, iskola, óvoda vagy szociális ügyek kapcsán azt tovább hallgatni, hogy nincs pénz, mert láthatóan mindig van pár millió Fideszes vezetőknek.

Gyutai Csaba, Balaicz Zoltán és Doszpoth Attila együtt csaknem 3 millió forintot vettek fel, mert volt ki nem vett szabadságuk. Mivel őket senki sem ellenőrzi, a DK azt kérdezi, hogy pontosan hány napot is töltöttek bent a hivatalban? Mennyit is voltak hivatalon kívül úgy, hogy papíron dolgoztak?

A DK felszólítja az érintett városvezetőket, hogy a szabadságuk után kapott milliókat ajánlják fel a város javára, jótékony célra, a helyi oktatás vagy egészségügy számára.

Demokratikus Koalíció
Zala megye 1. vk.

A témában kiadott sajtóközleményünk ITT található, a Zalai Hírlap online kiadásának beszámolója pedig EZEN a linken keresztül érhető el.

A Zalaegerszegi Televízió beszámolója (5:30 perctől):

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s